Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Kom bij ons werken

en stap in de dynamische wereld van spoedzorg

Onze vacatures

Vacature Teamleider Huisartsenpost IJsselland

24 uur per week | Huisartsenpost IJsselland

Bekijk deze vacature
HR Medewerker

32 uur per week (dinsdag, donderdag, vrijdag is een must) | Rotterdam

Bekijk deze vacature

Werken bij Huisartsenposten Rijnmond

Tijdens avond, nacht en weekend en op feestdagen zorgen wij op de huisartsenpost voor de huisartsenspoedzorg in de regio Rijnmond. Op de post zorgen we er sámen voor dat de patiënt bij spoed in juiste handen is. Want bij ons is geen dienst hetzelfde.

Werken bij onze huisartsenpost

De juiste zorg door de juiste persoon
Samenwerken met gemotiveerde collega’s
Afwisselend werk
Geen dienst is hetzelfde
Avond, nacht en weekenddiensten
Altijd bereikbaar voor de patiënt

Veelgestelde vragen

Je hoort binnen ongeveer een week na je sollicitatie of je uitgenodigd wordt voor een gesprek. Onze recruiter neemt dan contact met je op.

In de vacature staat aangegeven bij wie je terecht kunt voor vragen over de functie. Voor algemene vragen kun je contact opnemen met de HR-afdeling op 010 20 60 308.

Om de opleiding tot triagist te kunnen volgen, heb je bij voorkeur een diploma en werkervaring als doktersassistente. Soms kun je met een zorgopleiding op MBO-4 niveau toch aan de slag als kandidaat-triagist. Neem contact op met onze HR-afdeling op 010 20 60 308 om te informeren wat je mogelijkheden zijn.

De opleiding duurt ongeveer 9 maanden. Tijdens de opleiding doe je werkervaring op als triagist, zodat je werken en leren combineert. De studie start in februari of in september. Om de opleiding te mogen volgen, heb je een MBO opleiding niveau-4 in de zorg nodig.

De opleiding tot triagist betalen wij volledig als je na het afronden hiervan nog twee jaar bij ons in dienst blijft. Scheiden onze wegen toch eerder? Dan betaal je het resterende bedrag zelf, per half jaar gaat er 25% van de kosten af.

Je ontvangt altijd direct een ontvangstbevestiging van je sollicitatie. Binnen ongeveer een week krijg je te horen of je uitgenodigd wordt voor een gesprek.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden