Rotterdam Zuid

Nu geopend.
Bel bij spoed voor een afspraak.
Het kan druk zijn op de post, hou rekening met (extra) wachttijd.

Wat houdt u bij de hand?

Uw burgerservicenummer of BSN vindt u op uw identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) en bestaat uit 9 cijfers.
Belt u voor iemand anders, geef dan alle gegevens van deze persoon door.
Op de huisartsenpost wordt u niet door uw eigen huisarts behandeld. Voor het bericht aan uw eigen huisarts is het van groot belang om de naam van uw huisarts door te geven.
Gebruikt u medicatie, dan is het handig dit direct aan te geven. Een medicatielijst met een overzicht van voorgeschreven medicatie (medicatie op recept) krijgt u via uw apotheek. Heeft u geen (actueel) medicatieoverzicht, kijk dan op de originele verpakking van uw medicijnen en geef deze namen door.
Het nummer van uw zorgverzekering vindt u op uw polis of op uw zorgpas.

Adres

Huisartsenpost Rotterdam Zuid
Maasstadweg 59
3079 DZ Rotterdam

Bel 010 290 98 88

Openingstijden

Open op werkdagen 17.00 – 8.00 uur, in de weekeinden en op feestdagen.

Locatie en parkeren

Locatie Rotterdam Zuid is gevestigd bij het Maasstad Ziekenhuis. Betaald parkeren op het terrein van het Maasstad Ziekenhuis.

Dienstapotheek

Heeft u met spoed medicatie nodig buiten kantoortijden? Dan kunt u terecht bij de dienstapotheek. U heeft hiervoor, via het ziekenhuis of de huisartsenpost, een (herhaal)recept nodig.
www.daprotterdam.nl
010 486 63 28

Veelgestelde vragen

De huisartsenpost is er voor klachten die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten. Komt je klacht plots op, heb je (chronische) klachten die ineens verslechteren of wordt je kind flink ziek, dan kun je bellen met de huisartsenpost.

Als je belt met de post dan krijg je een van onze triagistes aan de lijn. Met een aantal vragen bepalen zij de mate van spoed van je klacht. Soms blijkt dat het niet nodig is om langs te komen en krijg je telefonisch advies. Kan je klacht niet wachten tot de volgende werkdag, dan krijg je een afspraak voor een consult. Door goed te plannen proberen we te voorkomen dat je lang moet wachten op de huisartsenpost.

Twijfel je of je klacht spoed heeft, kijk dan op thuisarts.nl of gebruik de app Moet ik naar de dokter. Twijfel je nog steeds, bel dan met de huisartsenpost voor overleg.

Je kunt parkeren op het terrein van het naastgelegen ziekenhuis. Let op, het is betaald parkeren.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden