Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112
Terug naar nieuwsoverzicht

Bezoekers kunnen ervaring delen over bezoek aan Huisartsenpost IJsselland

4 okt. 2023

In het IJsselland Ziekenhuis is de verbouwing gaande van de spoedeisende hulp (SEH) en Huisartsenpost IJsselland. Op het nieuwe spoedplein is in de toekomst sprake van één balie voor huisartsenpost en SEH. Ook realiseren we hier een nieuwe, gezamenlijke wachtkamer.

Om de kwaliteit van zorg te verbeteren en de wachttijd zoveel mogelijk te minimaliseren, gaan de teams van de huisartsenpost en de SEH nauwer samenwerken.

Wij willen graag uw ervaringen horen!

Hoewel wij ons uiterste best doen om de wachttijd zoveel mogelijk te beperken, kunnen we niet voorzien wat er aan urgente spoedvragen tussentijds binnenkomt waardoor de wachttijd soms oploopt. We doen ons best doen om het u tijdens het wachten zo aangenaam mogelijk te maken.

Om daaraan te kunnen voldoen, willen we graag weten hoe u het bezoek aan de huisartsenpost of de SEH ervaart. Vanaf oktober 2023 is Floortje Hoogstede aanwezig om u, als u dat wilt uiteraard, een aantal vragen te stellen over uw beleving van uw bezoek aan de SEH of de huisartsenpost.
De (anonieme) resultaten van het onderzoek nemen we mee in de verdere realisatie van het nieuwe gezamenlijke Spoedplein.

Met uw inbreng kunnen we de kwaliteit van zorg in Huisartsenpost IJsselland nog verder verbeteren.

Door deze website te gebruiken ga je akkoord met onze privacy voorwaarden